Aankoopmakelaar in Leiden

Woning Kopen

Het kopen van een woning begint bij het zoeken. Internet is hier een prima oplossing voor. Onderstaand treft u een aantal tips om de door u gezochte woning zo snel mogelijk te vinden. Onderstaande internetsites geven een compleet beeld van te koop staande woningen:
  • www.vbo.nl voor het aanbod van VBO makelaars
  • www.woonkrant.nl voor een ruim aanbod van diverse aanbieders
  • www.jaap.nl voor een behoorlijk goed totaal overzicht van VBO makelaars, Particulieren, LMV en NVM

Wat wij voor u kunnen doen:

  • Uw specifieke wensen worden in een persoonlijk gesprek zorgvuldig in kaart gebracht.
  • Wij doorzoeken dagelijks het woningaanbod voor u (vanuit het makelaars uitwisselingssysteem, maar ook het aanbod buiten dit uitwisselingssysteem). Wij trachten zo een woning te vinden die aan uw eisen en wensen voldoet;
  • Op het moment dat een woning te koop komt die aan uw eisen en wensen voldoet, brengen wij u daarvan op de hoogte;
  • Indien u geïnteresseerd bent, kunt u contact met ons opnemen om een bezichtiging te plannen. Vanuit onze ervaring van zowel de woningmarkt als van de bouwkundige staat van woningen, zullen wij u een helder beeld kunnen geven van de mogelijkheden, maar ook van eventuele voor- en nadelen van de gevonden woning;
  • Wanneer blijkt dat een bepaalde woning bij u past, zullen wij de onderhandelingen voeren met de verkopende partij. Met onze kennis en ervaring uit de afgelopen 30 jaar bewerkstelligen wij een zo reëel mogelijke aankoopprijs;
  • Het spreekt vanzelf, dat wij u begeleiden tot en met de ondertekening van de akte bij de notaris en ook hierna steeds aanspreekpunt voor u blijven voor eventuele vragen of advies.


Het aankopen van een woning is een belangrijke zaak. Men woont immers gemiddeld 7 jaar in een woning. Daarnaast zijn er grote bedragen mee gemoeid en is het van groot belang om goede en deskundige ondersteuning te krijgen, zodat uw droomhuis geen nachtmerrie wordt.

Wij zijn ook aankoopmakelaar van de Vereniging eigen Huis

Courtage
Wat betreft de courtage rekenen wij met een vast tarief van € 1.033,06 excl. BTW. Dit is dus ongeacht de aankoopprijs van de woning.

Contact

Voor vragen of voor het maken van een afspraak kunt u (vrijblijvend) onderstaand formulier invullen. Een aankoopmakelaar neemt dan contact met u op.


Uw gegevens
Gegevens aan te kopen woning (indien bekend)